Mol Agrocom logo

Mol Agrocom

Over ons

Mol Agrocom is een particulier toeleveringsbedrijf voor de agrarische- en groenvoorzieningsector in Zuidwest-Nederland. Het bedrijf is in 1996 opgericht als een afsplitsing van Mol Schuddebeurs. Wim in ’t Veld heeft als aandeelhouder/directeur sindsdien de leiding.

In 1999 heeft het bedrijf twee particuliere toeleveringsbedrijven op Goeree Overflakkee overgenomen. Het bedrijf groeide van 5 naar 25 werknemers met als werkgebieden Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Noord- en Zuid Beveland, Walcheren, Tholen, St- Philipsland en West Brabant.

In 2006 werd een samenwerking aangegaan met Boonman Groentechniek waarmee Mol Agrocom meer specialisme kreeg in de groenvoorzieningsector. In 2009 werden de “oude” locaties in Den Bommel en Melissant verkocht en vond nieuwbouw plaats op het industrieterrein Oostflakkee in Oude Tonge.

Vanuit onze prachtige vestiging vinden alle activiteiten plaats. In het kantoor worden alle inkopen gedaan, de bestellingen opgenomen en wordt logistiek alles op de rit gezet. In de loodsen ligt een grote voorraad aan producten die via een eigen distributiesysteem snel bij de klanten afgeleverd kunnen worden. Achter het pand ligt een groot proefveld waar rassen, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen uitgetest worden om tot een juiste productkeuze te komen. Alles gericht op het optimale resultaat bij de klant.

Teeltadviseurs adviseren de klanten over deze producten. Daarnaast worden klanten uitgenodigd op veld- en winterbijeenkomsten om informatie door te geven over de producten.

Boven het kantoor is een prachtige presentatieruimte voor deze groepsbijeenkomsten. Vooral in de winterperiode worden hierin veel informatiebijeenkomsten georganiseerd voor met name de sectoren akkerbouw, veehouderij, bloembollenteelt en groenvoorziening. Inmiddels heeft Mol Agrocom meer dan 30 werknemers en staat het bekend als een zeer innovatief bedrijf. Afzet van de door Mol Agrocom ontwikkelde innovatieve producten vindt naast het genoemde werkgebied dan ook steeds meer plaats naar andere gebieden in Nederland en naar de ons omringende landen België, Duitsland, Engeland en de Scandinavische landen.

Locatie


0 vacatures bij Mol Agrocom

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur buitendienst (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Servicemonteur buitendienst (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Medewerker timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Medewerker timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Machine operator timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Machine operator timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime