CSG Prins Maurits logo

CSG Prins Maurits

Over ons

CSG Prins Maurits is een school waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat doen we niet alleen met uitdagend onderwijs; daar zijn ook gezelligheid en sociale veiligheid voor nodig. Ons schoolgebouw en het plein zijn erop ingericht. Ook onze moderne mediatheek en aula met de lekkere hoek Prins Heerlijk zijn daar goede voorbeelden van. Verder kunnen we onze leerlingen met duidelijke huis- en gedragsregels en onze effectieve zorgstructuur een fijne schooltijd bieden.

Op onze school zitten circa 1.500 leerlingen en werken circa 160 medewerkers. De school gaat uit van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding van Christelijke Scholen voor Voortgezet Onderwijs op Goeree-Overflakkee.

Waar komen onze leerlingen vandaan?
De leerlingen zijn afkomstig van Goeree-Overflakkee, een deel van de Zeeuwse eilanden, West-Brabant, de Hoekse Waard en Voorne-Putten. De Prins Maurits is gehuisvest in een modern gebouw, met een moderne mediatheek, een grote aula en veel praktijkruimtes. De school vindt kennisoverdracht, leerlingenzorg en persoonlijkheidsvorming erg belangrijk.

Geschiedenis
De christelijke scholengemeenschap Prins Maurits (CSG Prins Maurits) is op 1 augustus 1990 ontstaan uit de fusie van de christelijke mavo en havo te Middelharnis, de christelijke lhno 'De Dillenburg' te Middelharnis en de christelijke mavo te Stellendam. Op de fusiedatum werd een vwo-afdeling aan de nieuwe school toegevoegd. Het praktijkonderwijs kwam erbij in 2001. Sinds 2015 beschikt de school ook over een gymnasiumafdeling waar les gegeven wordt in Grieks en Latijn. De scholengemeenschap biedt nu vwo (gymnasium), havo, mavo, vmbo (met alle leerwegen en leerwegondersteunend onderwijs) en praktijkonderwijs aan.

Locatie


0 vacatures bij CSG Prins Maurits

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

BBL-leerling of Zij-instromer bij Zuidwester
BBL-leerling of Zij-instromer

Zuidwester

Parttime
Facilitair of Schoonmaak medewerker bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Facilitair of Schoonmaak medewerker

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime
Teamleider schoonmaak bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Teamleider schoonmaak

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime