John P de Wit Assurantiën logo

John P de Wit Assurantiën

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk, middelgroot assurantiekantoor dat inmiddels 45 jaar bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. 
    
Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het uitwerken van degelijke adviezen. Sinds onze oprichting staan wij al afwijzend tegenover veelbelovende financiële beleggingsproducten en kiezen wij liever voor creatieve en ‘solide’ oplossingen. Zo werken wij dagelijks aan het vertrouwen van onze relaties.

Vanwege onze bedrijfsomvang en jarenlange ervaring hebben wij een goede onderhandelingspositie bij verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Dit komt tot uiting in gunstige voorwaarden en diverse maatwerkmogelijkheden. Wij werken samen met gerenommeerde partijen uit de verzekeringswereld en kunnen daarom elk beschikbaar verzekeringsproduct aanbieden. De RegioBank maakt ons dienstenpakket compleet, met alle diensten die u van een moderne bank mag verwachten.

De adviseurs van John P. de Wit Assurantiën beschikken over specialistische kennis en ervaring. Als kantoor zijn wij lid van Adfiz en zijn voor spoedeisende zaken op elk gewenst tijdstip voor u beschikbaar.

Locatie


0 vacatures bij John P de Wit Assurantiën

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Administratief Medewerker bij AB Zuid-Holland
Administratief Medewerker

AB Zuid-Holland

Hellevoetsluis
Fulltime
Logistiek Medewerker bij AB Zuid-Holland
Logistiek Medewerker

AB Zuid-Holland

Brielle
Fulltime
Magazijnmedewerker bij AB Zuid-Holland
Magazijnmedewerker

AB Zuid-Holland

Brielle
Fulltime