Modulo Automatisering logo

Modulo Automatisering

Over ons

Wat we doen
Wij ontwikkelen software voor de voedsel- en vleesindustrie. Onze software optimaliseert processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data die dit oplevert voor u gebruikt kan worden als sturingsinformatie.

Hoe we dit doen
We bekijken uw onderneming, uw proces en lopen mee op locatie. We verdiepen ons in de materie en presenteren u op inzichtelijke wijze het proces. Vervolgens ontwikkelen we software die bij u past en aansluit in het bestaande proces.

Waarom Modulo?
We communiceren in begrijpbare taal en vinden het belangrijk dat u begrijpt wat u koopt en waarom. Wij werken niet met abonnementen maar op uur- of projectbasis, het maatpak dat u koopt is en blijft van u.

Onze missie
Oplossingen bieden waar u tegen de limieten van standaard softwarepakketten aanloopt!

Wij ontwikkelen geen standaardsoftware omdat we van mening zijn dat er voldoende standaard pakketten zijn. De mensen achter een onderneming hebben een eigen werk- en denkwijze en dit ziet u terug in het proces. Uit ervaring weten we dat een standaardpakket vaak prima is om mee te beginnen, totdat de onderneming gaat groeien, er specifieke wensen ontstaan en de software moet worden aangepast.

Dit levert nogal eens problemen op en daarin vinden wij onze uitdaging. De grens verleggen waar standaardpakketten de limiet bereiken. Software leveren die niet alleen aansluit bij uw wensen en behoeften, maar waar we u ook adviseren en met u meedenken in de juiste oplossing.

Locatie


0 vacatures bij Modulo Automatisering

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Administratief Medewerker 24-32 uur bij Stouten Fourage
Administratief Medewerker 24-32 uur

Stouten Fourage

Bruinisse
Fulltime Parttime Stage
Meewerkend voorman Goeree-Overflakkee bij Interaction Werkt
Meewerkend voorman Goeree-Overflakkee

Interaction Werkt

Stellendam
Fulltime
Onderhoudstimmerman/Timmerman Regio Goeree-Overflakkee bij Interaction Werkt
Onderhoudstimmerman/Timmerman Regio Goeree-Overflakkee

Interaction Werkt

Stellendam
Fulltime