Modulo Automatisering logo

Modulo Automatisering

Over ons

Wat we doen
Wij ontwikkelen software voor de voedsel- en vleesindustrie. Onze software optimaliseert processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data die dit oplevert voor u gebruikt kan worden als sturingsinformatie.

Hoe we dit doen
We bekijken uw onderneming, uw proces en lopen mee op locatie. We verdiepen ons in de materie en presenteren u op inzichtelijke wijze het proces. Vervolgens ontwikkelen we software die bij u past en aansluit in het bestaande proces.

Waarom Modulo?
We communiceren in begrijpbare taal en vinden het belangrijk dat u begrijpt wat u koopt en waarom. Wij werken niet met abonnementen maar op uur- of projectbasis, het maatpak dat u koopt is en blijft van u.

Onze missie
Oplossingen bieden waar u tegen de limieten van standaard softwarepakketten aanloopt!

Wij ontwikkelen geen standaardsoftware omdat we van mening zijn dat er voldoende standaard pakketten zijn. De mensen achter een onderneming hebben een eigen werk- en denkwijze en dit ziet u terug in het proces. Uit ervaring weten we dat een standaardpakket vaak prima is om mee te beginnen, totdat de onderneming gaat groeien, er specifieke wensen ontstaan en de software moet worden aangepast.

Dit levert nogal eens problemen op en daarin vinden wij onze uitdaging. De grens verleggen waar standaardpakketten de limiet bereiken. Software leveren die niet alleen aansluit bij uw wensen en behoeften, maar waar we u ook adviseren en met u meedenken in de juiste oplossing.

Locatie


0 vacatures bij Modulo Automatisering

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Verpleegkundige nachtzorg bij CuraMare
Verpleegkundige nachtzorg

CuraMare

Dirksland
Parttime
Gastouder worden bij Korelon... ja natuurlijk! bij Christelijk Gastouderbureau Korelon
Gastouder worden bij Korelon... ja natuurlijk!

Christelijk Gastouderbureau Korelon

Parttime
Zelfstandig werkend kok bij NijssenvandeSluis
Zelfstandig werkend kok

NijssenvandeSluis

Hellevoetsluis
Fulltime