Stoof logo

Stoof

Over ons

Binnen de dynamische markt van het verticaaltransport profileert Stoof zich als een betrouwbare 24-uurs servicepartner voor eindgebruikers, verhuur- en verkoopbedrijven. Onze onderneming heeft meer dan 18 jaar ervaring in het verrichten van uiteenlopende service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij hebben de beschikking over een eigen werkplaats en zijn daarnaast ingericht op het verrichten van mobiele service. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en bekend met de wettelijk geldende veiligheidsregels en -normen. 

Onze servicewagens zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen en de meeste universele onderdelen. Verder hebben wij diverse merkgebonden uitlees- en diagnoseapparatuur aan boord en kunnen wij op locatie laswerkzaamheden uitvoeren. Ook verrichten wij voorkomende reparaties aan slangen en cilinders. Moderne communicatie- en navigatiemiddelen stellen ons in staat om snel, efficiënt en effectief te reageren, waardoor stilstand van mens en materieel bij uw bedrijf tot een minimum beperkt blijft.

Wij hebben de meest gangbare materialen op voorraad. Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Goede afspraken maken het mogelijk om benodigde materialen in veel gevallen al binnen 24 uur in huis te hebben.

Om eventuele pieken in uw capaciteit op te vangen, biedt Stoof mogelijkheden voor tijdelijke inhuur van deskundig personeel. Natuurlijk bent u ook voor advies, training en bemiddeling in aan- of verkoop bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

Locatie


0 vacatures bij Stoof

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Facilitair of Schoonmaak medewerker bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Facilitair of Schoonmaak medewerker

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime
Teamleider schoonmaak bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Teamleider schoonmaak

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime
Bijbaan Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Bijbaan Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Bijbaan