Rombouts Kunststof Techniek B.V. logo

Rombouts Kunststof Techniek B.V.

Over ons

Onze expertise en producten worden overal ter wereld ingezet. Waar om flexibele, duurzame en technisch hoogwaardige oplossingen wordt gevraagd, zijn wij te vinden. En dat is niet voor niets. Rombouts Kunststof Techniek (RKT) staat namelijk al jaren bekend om haar innovativiteit in kunststof techniek.

RKT is actief in diverse sectoren waaronder de infrastructuur, de industrie en de maritieme sector. Daarbij leveren en installeren wij (half-)fabricaten, thermoharders en thermoplasten die in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd hebben. Zo bent u er zeker van dat constante kwaliteit gewaarborgd is.

Door de jaren heen hebben wij geleerd dat er maar een manier is om het goed te doen: zelf doen. Deze zienswijze hanteren we niet alleen op het gebied van de productie van onze (half-)fabricaten, thermoharders en thermoplasten, maar ook op de manier van produceren. Diverse maatwerkoplossingen stelden ons namelijk voor de problematiek dat er geen machines voorhanden waren waarmee de klus geklaard kon worden, of die de aan onze kwaliteitseisen voldeden.

Dit heeft ertoe geleid dat wij zelf diverse machines hebben ontwikkeld en gebouwd en die inmiddels overal ter wereld worden ingezet. In sommige gevallen zijn de machines zo uniek, dat er maar enkele soortgelijke exemplaren op heel de wereld te vinden zijn.

Locatie


0 vacatures bij Rombouts Kunststof Techniek B.V.

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker bij Jorny Products
Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker

Jorny Products

Dirksland
Parttime
Parttime Chauffeur bij Jorny Products
Parttime Chauffeur

Jorny Products

Dirksland
Fulltime Parttime
Inkoper bij Thermoheat B.V.
Inkoper

Thermoheat B.V.

Middelharnis