Schipper & Zn Electrotechniek logo

Schipper & Zn Electrotechniek

Over ons

In 1930 startte Arie Th. H. Schipper achter zijn woonhuis aan de Molendijk in Nieuwe-Tonge een installatiebedrijf, annex winkel in huishoudelijke apparaten. Hij runde het bedrijf samen met zijn vrouw. Het bedrijfje werkte in die tijd uitsluitend voor particulieren. In 1965 kwam zoon Adri Schipper in het bedrijf van zijn vader werken. De naam van het bedrijf werd gewijzigd in Schipper & Zn Electrotechniek bv en Adri Schipper ging een nieuwe koers varen. Hij bouwde de winkelactiviteiten af en legde zich meer en meer toe op het installatiewerk voor aannemingsbedrijven.

In die jaren werden er volop nieuwe woningen gebouwd in Nederland. In Zeeland was er bovendien veel vraag naar vakantiewoningen en werd er veel geïnvesteerd in de infrastructuur. Hierdoor werd het gemakkelijker voor bedrijven van de Zuid-Hollandse eilanden om zich te profileren in het Randstedelijke gebied.

Nieuwe huisvesting
Begin 2001 was het bedrijfspand aan de Molendijk écht te klein geworden en keek Schipper Electrotechniek bv uit naar nieuwe huisvesting. Op een groot kavel aan de Langeweg in Nieuwe-Tonge bouwde het bedrijf een fraai nieuw pand. In 2003 werd het in gebruik genomen. Hier heeft Schipper Electrotechniek bv alle ruimte en mogelijkheden om verder door te groeien.

Groei in de jaren negentig
Het aantal medewerkers nam vanaf de jaren zeventig geleidelijk toe. Schipper & Zn Electrotechniek bv maakte naam in de hele Randstad en aannemers vroegen steeds vaker naar de kwaliteit en expertise van het bedrijf. In 1990 was er een explosieve toename in het aantal opdrachten. De economie had na een aantal mindere jaren een flinke opleving en er werd veel gebouwd, zowel op de woningmarkt als in de utiliteitsbouw. Anno 2000 had het bedrijf ruim negentig mensen in dienst en was de naam gewijzigd in Schipper Electrotechniek bv Adri Schipper jr., de huidige algemeen directeur, was inmiddels als commercieel directeur nauw betrokken bij de bedrijfsvoering. Hoewel er een flinke professionalisering had plaatsgevonden behield Schipper Electrotechniek BV de goede kenmerken van een familiebedrijf: korte lijnen, een platte organisatiestructuur én een grote betrokkenheid. Dit uit zich onder meer in het geringe verloop onder het personeel.


Locatie


0 vacatures bij Schipper & Zn Electrotechniek

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Strategisch inkoper bij Goemaat B.V.
Strategisch inkoper

Goemaat B.V.

Goedereede
Fulltime
Coördinator service en onderhoud bij Goemaat B.V.
Coördinator service en onderhoud

Goemaat B.V.

Goedereede
Fulltime
Productiemedewerker kozijnen bij Goemaat B.V.
Productiemedewerker kozijnen

Goemaat B.V.

Goedereede
Fulltime