Maaskant Shipyards Stellendam logo

Maaskant Shipyards Stellendam

Over ons

De belangrijkste activiteit van Maaskant Shipyards Stellendam is de bouw van kotters. Daarnaast ontwerpen en bouwen we zeegaande werkschepen, zoals boeienleggers en offshore-schepen. Ons personeel heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van schepen en lieren op maat, die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Maaskant maakt gebruik van zijn eigen, goed geoutilleerde machinewerkplaatsen, zodat we 24 uur per dag optimale service kunnen bieden. In onze drie droogdokken kunnen ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor grotere schepen worden verricht.

Maaskant Shipyards Stellendam – geschiedenis
We zijn begonnen als reparatiebedrijf voor de lokale scheepvaart. In 1948 begon Piet Maaskant samen met zijn twee zonen een reparatiebedrijf voor de plaatselijke mossel- en garnalenvloot. Jarenlang hebben we onderhoud en reparaties aan lieren uitgevoerd, en nu maken we onze eigen lieren. Dankzij creativiteit en inventiviteit is Maaskant een van de meest geavanceerde bedrijven op dit gebied. Ook maken, repareren en onderhouden we lieren die zijn vervaardigd volgens de specificaties van onze klanten. Onze werf is inmiddels een multidisciplinaire, internationale scheepswerf. Sinds 1984 maakt Maaskant Shipyards deel uit van de Damen Shipyards Group. Dit is een van de grootste scheepsbouwwerven ter wereld met eigen, goed geoutilleerde machinewerkplaatsen, waardoor de werf ook een optimale 24-uurs service kan bieden.

Onze werkwijze
Bij de bouw van nieuwe schepen werken we volgens de "Damen Standard". Dit is het unieke scheepsbouwconcept van Damen, dat alles biedt wat onze klanten willen: topkwaliteit, ontwerpen van bewezen kwaliteit, korte levertijden, weinig onderhoud en uitstekende wederverkoopwaarde.

Belangrijkste cijfers
Damen delivers up to 180 vessels each year. In fact, we have built more than 5,000 ships since 1969. And because we maintain an average stock of 200 hulls, some already with basic outfitting, we can guarantee quick delivery times.

Internationaal bedrijf
Damen is een internationaal bedrijf, maar we zijn nooit ver weg. Onze klanten hebben altijd één vaste contactpersoon. Dat we internationaal opereren betekent dat we altijd in de buurt kunnen bouwen van de plaats waar het schip uiteindelijk opgeleverd moet worden. Dat betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing maar ook korte lijnen met de klant.

Locatie


0 vacatures bij Maaskant Shipyards Stellendam

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur Crashtenders (Numansdorp. fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Crashtenders (Numansdorp. fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage
Servicemonteur Industrie (Numansdorp. fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Industrie (Numansdorp. fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage
Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen (Numansdorp, fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen (Numansdorp, fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage