Ooms Construction BV logo

Ooms Construction BV

Over ons

Eén team, één doel. Wij geloven in de kracht die specialisten samen, als één team, kunnen bereiken. In zo'n samenstelling zoek je vanuit gemeenschappelijke doelstellingen naar de oplossing die werkt en blijft werken. Kwaliteit en daarmee in het verlengde duurzaamheid, is zo'n gemeenschappelijk doel. Omdat het belang ons allemáál, als samenleving, aangaat.

Ooms Civiel is een innovatieve infraprovider met bijna 350 enthousiaste professionals. Het bedrijf bestaat uit een drietal werkmaatschappijen, elk met hun eigen disciplines:

  • Ooms Construction, Grond-, Weg- en Waterbouw, zowel bovengronds als ondergronds.
  • Ooms Producten, met asfaltproductie in eigen beheer en speciale producten. Ooms producten Europe houdt zich bezig met de internationale handel in wegenbouwproducten. De belangrijkste hiervan zijn Sealoflex® bitumen, diverse soorten blanke bitumen en asfaltwapening (GlasGrid®).
  • Unihorn, ingenieursbureau voor infra en bouw.

Sinds januari 2012 is Ooms Civiel onderdeel van Strukton Civiel. Door bundeling van krachten en activiteiten is Ooms Civiel in staat een antwoord te geven op complexe vraagstukken van opdrachtgevers. Wij bedenken kosteneffectieve en duurzame oplossingen voor elk infra-, bouw- of engineeringsprobleem. Ooms Civiel heeft een eigen Research & Development afdeling die garant staat voor continu onderzoek, innovatiedrang en kennis van de laatste ontwikkelingen. Dit totaalpakket maakt Ooms Civiel tot een interessante partner in de wereld van infra en consultancy, zelfs internationaal. Ooms Civiel werkt zelfstandig maar kan desgewenst samen met strategische partners plannen ontwikkelen en uitvoeren.


Locatie


vacatures bij Ooms Construction BV

Senior Uitvoerder bij Ooms Construction BV
Senior Uitvoerder

Ooms Construction BV

Middelharnis
Parttime
Projectmanager bij Ooms Construction BV
Projectmanager

Ooms Construction BV

Middelharnis
Fulltime