ASGO BV logo

ASGO BV

Over ons

Containers
Er zijn bijna even veel soorten containers als er soorten afval zijn. De keuze van het meest geschikte containertype is afhankelijk van o.a. de volgende factoren: hoeveelheden afval die op plaatsen vrijkomen, samenstelling van het afval, mogelijke overlast voor directe omgeving, (brand)veiligheid, bereikbaarheid van de container of bedrijf en uiteraard het kostenplaatje.

Mileustraat
Diverse afvalsoorten mogen ongesorteerd worden aangeboden in Middelharnis


Sloopwerken
ASGO BV kan zowel bouwlocaties en panden net en schoon achterlaten, zodat u uw werkzaamheden ongehinderd kunt voortzetten.

Voor de sloopwerken wordt er in overleg met u gezocht naar de snelste en voordeligste oplossing.

We zijn in het bezit van het juiste machinepark om op een correcte wijze, te slopen,sorteren en af te voeren en zo voor u een scherpe prijs te hanteren.
 

Leverancier voor o.a. zand, grind, grond en compost.

Voor zand, grind, grond en compost in al zijn gradaties is ASGO B.V. uw leverancier.
Wij spelen flexibel in op de uw wensen. Naast het verzorgen van zand en grind leveren wij bijvoorbeeld ook de betonmortel- betonwaren. Ook voor andere soorten zoals toeslagmaterialen, funderingsmateriaal en drainagezand biedt ASGO B.V een oplossing. Kortom veel is mogelijk in elk gewenst formaat vanaf big-bags tot zeeschepen. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Intermediair van Mest en compost

ASGO B.V. is ook Intermediaire Onderneming van Mest en compost, geregistreerd bij het RVO onder nummer 202207654. ASGO B.V. mag per heden dus ook alle dierlijke (o.a. paarden) mest innemen. Met onze nieuwe mobiele GPS kast (voor alle papieren en bemonstering’s operateur) kunnen wij geregistreerd uw mest op lokatie afvoeren.


Locatie


vacatures bij ASGO BV

Shovel- kraanmachinist / Algemeen medewerker bij ASGO BV
Shovel- kraanmachinist / Algemeen medewerker

ASGO BV

Oude-Tonge
Fulltime
Chauffeurs Gezocht bij ASGO BV
Chauffeurs Gezocht

ASGO BV

Oude-Tonge
Fulltime
Parttime
Administratief medewerk(st)er bij ASGO BV
Administratief medewerk(st)er

ASGO BV

Oude-Tonge
Fulltime
Parttime