Visser & Visser logo

Visser & Visser

Over ons

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 250 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio. Bij iedere vestiging vindt u administratieve, financiële en fiscale diensten onder één dak. U krijgt geen losse adviezen, maar een totaaladvies. 
 

Onderscheidende cultuur

Visser & Visser heeft een eigen bedrijfscultuur met specialisten die elk hun eigen expertise, gedrevenheid en een schat aan ervaring in de financiële dienstverlening hebben. Ze ondernemen met u als ondernemer en helpen uw ambitie waar te maken. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit onderzoek van het tijdschrift Management Team. Uit hun landelijke enquête naar de populariteit en kwaliteit van leveranciers van financiële diensten in 2015 staan de accountants  van Visser & Visser op de 17e plaats en de fiscalisten zelfs op de 8e plaats.  

Structuur

Visser & Visser heeft een partnerstructuur. De partners zijn verantwoordelijk voor de missie, visie en de strategie van Visser & Visser en functioneren als een algemene vergadering van aandeelhouders. Een Centrale Directie stuurt de organisatieonderdelen aan en legt daarbij verantwoording af aan de AvA. De Centrale Directie wordt gevormd door Jan van Maaren AA en Steef Visser RA.

De verantwoordelijkheden liggen bij Visser & Visser zo laag mogelijk in de organisatie. Flexibiliteit en slagvaardigheid zijn daarbij gewaarborgd om onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk te houden. 

Locatie


0 vacatures bij Visser & Visser

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Facilitair of Schoonmaak medewerker bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Facilitair of Schoonmaak medewerker

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime
Teamleider schoonmaak bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Teamleider schoonmaak

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime
Bijbaan Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Bijbaan Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Bijbaan