MADEMA Steigerwerken BV logo

MADEMA Steigerwerken BV

Over ons

MADEMA Steigerwerken BV is een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in de montage en demontage van betonondersteuning projecten en het compleet uitvoeren van steigerprojecten inclusief materieel. MADEMA Steigerwerken BV staat sinds jaar en dag bekend om haar montage- en demontagewerkzaamheden op het gebied van betonondersteuning en steigerprojecten waarvan U iets verderop op deze pagina een kleine uitleg vindt.

Kwaliteit, vakmanschap, veiligheid en service, daar kunt U bij ons op bouwen.

Door de opgebouwde kennis en ervaring kan MADEMA Steigerwerken BV voor bijna elke hulpconstructie een passende en efficiënte oplossing bieden. Het materiaal dat MADEMA Steigerwerken BV gebruikt voldoet aan de strengste eisen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiency en certificering. Tevens beschikt MADEMA Steigerwerken BV over gekwalificeerd vakkundig personeel om U opdracht op een optimale veilige wijze uit te voeren.

WONINGBOUW
MADEMA Steigerwerken BV past al geruime tijd het kwiksteigersysteem toe in de woningbouw. Met name voor gevelsteigers en breedplaatondersteuningen. De voordelen van het kwiksteigersysteem en het gebruik van stalen planken zijn onderhand bekend: geen tussenkortelingen, overspanningen tot 3.00 meter, steenpaketten tot 800 stuks toelaatbaar.

Voor de toegang tot de steiger en het gebouw levert MADEMA Verhuur BV eenvoudig te monteren aluminium trappentorens die in zijn geheel naar de volgende inzet kunnen worden verplaatst.

UTILITEITSBOUW
MADEMA Steigerwerken BV is al geruime tijd gespecialiseerd in ondersteuningen in de utiliteitsbouw. Dankzij de flexibiliteit van het kwiksteigersysteem is het toepasbaar voor zowel eenvoudige als gecompliceerde constructies. Of het nu gaat om breedplaatondersteuning of vide-constructies, MADEMA Steigerwerken BV heeft voor elk project wel een advies op maat,inclusief werkvloeren,trappentorens en randbeveiligingen.

ONDERSTEUNINGEN
MADEMA Steigerwerken BV staat sinds jaar en dag bekend om haar montage- en demontagewerkzaamheden op het gebied van steigerwerken, hulpconstructies en betonondersteuningen. Betonondersteuning vraagt de nodige kennis op het gebied van ontwerp engineering en begeleiding. Het materieel en ontwerp wordt geleverd door Matemco Hulpconstructies BV. Eventuele aanvragen zullen voor wat betreft het materieel en ontwerp worden behandeld door Matemco Hulpconstructies BV. MADEMA Steigerwerken BV verzorgd in dat geval de montage en demontage-aanbieding.

INFRA- EN BETONBOUW
Mede door de hoge staanderbelasting is de kwiksteiger ook bij uitstek geschikt voor zwaardere betonconstructies ongeacht de hoogte van de ondersteuningen. Uit veiligheidsoogpunt verdient de kwiksteiger-ondersteuning de voorkeur boven torensystemen. Over de schakels kan namelijk een afgeleunde werkvloer worden aangebracht voor het veilig monteren en demonteren van de bekisting. Het materieel en ontwerp wordt geleverd door Matemco Hulpconstructies BV, een betrouwbare partner die een naam heeft hoog te houden op het gebied van infra- en betonbouw. MADEMA Steigerwerken BV verzorgd in dat geval de montage– en demontage-aanbieding.

Locatie


0 vacatures bij MADEMA Steigerwerken BV

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur buitendienst (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Servicemonteur buitendienst (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Medewerker timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Medewerker timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Machine operator timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Machine operator timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime