Careyn logo

Careyn

Over ons

Careyn biedt zorg dichtbij: thuis en op bijna 100 locaties in Nederland. Met ruim 8.000 medewerkers is Careyn één van de grootste zorgaanbieders op het gebied van wonen & zorg, thuiszorg en welzijn. Wij zetten ons in voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Diensten van Careyn
Careyn is een zorgorganisatie die zich richt op een zo compleet mogelijk aanbod van diensten op het terrein van zorg, welzijn en wonen. Deze diensten zijn wijkgebonden georganiseerd. De diensten die door Careyn aangeboden worden zijn: thuiszorg, verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg, jeugdgezondheidszorg, kraamzorg, dieetadvisering, maatschappelijk werk, welzijn en gemaksdiensten.

Werkgebied en locaties
Careyn is actief in de provincies Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Op de website van Careyn kun je meer informatie vinden over ons werkgebied.

Onze kernwaarden
Om de klant de zorg en ondersteuning te bieden die optimaal bijdraagt aan de kwaliteit van leven en eigen regie heeft Careyn vier kernwaarden:
 1. Voorkomen
  Bij Voorkomen gaat het om het vermijden van gezondheidsschade, ziekenhuisopname of spoedeisende hulp. Het zorgteam werkt nauw samen met de huisarts, welzijnsorganisaties en andere zorgverleners. De professionals van het zorgteam kunnen door preventie en vroegsignalering in veel gevallen erger voorkomen. Bijvoorbeeld door het tegengaan van vereenzaming en ongezonde leefstijl.
   
 2. Vertragen
  Zorg op maat kan helpen het moment van gedwongen verhuizing naar een woonvoorziening met verpleging of verzorging (als gevolg van gezondheidsproblemen) vertragen. De wijkverpleegkundige stelt samen met de klant, zijn naasten en andere zorgverleners een plan op, dat aansluit bij de persoonlijke mogelijkheden en wensen.
   
 3. Versnellen Het spoedige herstel van de klant (na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname) versnellen door hem thuis te ondersteunen. Careyn biedt een breed pakket van ondersteuning, verzorging en specialistische verpleging. De specialistische vormen van zorg worden geleverd vanauit regionale centra, zowel thuis als in verpleeghuizen en andere woonvoorzieningen.
   
 4. Vereenvoudigen
  Careyn maakt het voor de klant eenvoudiger door de klant te helpen bij het regelen van de vaak ingewikkelde financiering van de benodigde zorg en ondersteuning. Om de samenhang tussen de verschillende diensten te verbeteren en de klant niet lastig te vallen met de vele financieringsregelingen, hebben de zorgteams apps tot hun beschikking, die inzicht bieden in de kosten van het arrangement, inclusief de eigen bijdrage van de klant.

Locatie


0 vacatures bij Careyn

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur buitendienst (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Servicemonteur buitendienst (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Medewerker timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Medewerker timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Machine operator timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Machine operator timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime