Vollan logo

Vollan

Over ons

Met al je kracht, kennis en kunde iets doen, dat is waar vollan voor staat. Of dat nu ondernemen, hardlopen, programmeren, salsa dansen of bierdrinken is. Als je dat ene doet, doe je dat op standje maximaal. Dat noemen wij vollan. Het is de bereidheid om iedere dag te willen leren om beter te worden. Vollan is ergens volledig voor gaan.
Die drive zorgt voor vooruitgang, zo word je iedere dag beter.

Vollan is een reclame- & internetbureau uit Zierikzee. Marketing, ontwerp en techniek zijn de kwaliteiten die we inzetten om interactie met je klanten tot stand te brengen. Van een strategie die staat als een huis tot een strakke website. Bij ons vind je niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. 

Natuurlijk lopen ook wij tegen problemen en uitdagingen aan. Daarvoor ontwikkelen we eigen software. Als je tijd kunt maken om ergens over te zeiken, kun je ook tijd maken om te werken aan een oplossing. Zo zorgen we ervoor dat onze bedrijfs- en administratieve processen zo efficiënt mogelijk blijven verlopen. We creëren inzicht en controle op de dingen die we doen of we zorgen er juist voor dat bepaalde acties overbodig worden. Een probleem kapot automatiseren noemen we dat.

Onze uitdagingen benaderen we pragmatisch, gericht op resultaat. We ontwikkelen deze software op basis van de praktijk die we dagelijks zien. De dingen die we meemaken, de verhalen die we horen en de voorbeelden van onze klanten. Onze software houden we dan ook niet voor onszelf, maar delen we met anderen.


Locatie


0 vacatures bij Vollan

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur buitendienst (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Servicemonteur buitendienst (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Medewerker timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Medewerker timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime
Machine operator timmerfabriek (m/v) bij Lambert Kozijnen BV
Machine operator timmerfabriek (m/v)

Lambert Kozijnen BV

Oude Tonge
Fulltime