Daltonschool De Vliegers logo

Daltonschool De Vliegers

Over ons

U zoekt een basisschool waar uw kind en u zich thuis voelen, waar elk kind als uniek wordt gezien met eigen kwaliteiten en waar het kind goed wordt voor-bereid op het vervolg-onderwijs en de verdere toekomst?

De vraag wat daltononderwijs is en wat er in het daltononderwijs anders is dan in andere traditionele vernieuwingsscholen zoals Montessori, Jenaplan, Freinet en de Vrije School is begrijpelijk, maar niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Parkhurst zelf vertelde wat daltononderwijs allemaal niet is: ‘Dalton is no method, no system, it’s an influence!’:
geen methode, geen systeem, maar een beïnvloeding van daltononderwijs, die afkomstig is van Parkhursts vriendin Dorothy Luke, is misschien nog wel vager: ‘Dalton is a way of life!’.De ‘roots’ van het dalton-onderwijs liggen in het Amerika van het begin van de twintigste eeuw. Miljoenen immigranten kwamen in die tijd in de haven van New York aan op zoek naar werk, geluk en een nieuw be-staan in dit uitgestrekte land. Het waren pioniers, praktisch ingestelde mensen, gericht op overleven en het opbouwen van een bestaan. Een veel geciteerde andere omschrijving 

Locatie


0 vacatures bij Daltonschool De Vliegers

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Marketing medewerker bij Jorny Products
Marketing medewerker

Jorny Products

Dirksland
Fulltime Parttime
Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker bij Jorny Products
Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker

Jorny Products

Dirksland
Parttime
Parttime Chauffeur bij Jorny Products
Parttime Chauffeur

Jorny Products

Dirksland
Fulltime Parttime