BEST Trucks logo

BEST Trucks

Over ons

Elke vestiging van BEST Trucks heeft haar eigen specialiteiten, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitbreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

Door te werken met vaste pakketprijzen scheppen wij vooraf duidelijkheid over de hoogte van uw reparatiefactuur, dit voorkomt verassingen achteraf. Uiteraard kunnen wij onaangename verassingen nog verder beperken door het aanbieden van gunstig geprijsde reparatie- en onderhoudscontracten. Hiermee verhoogd u de bedrijfszekerheid en verlaagt u de kilometer kostprijs.

BEST Trucks en DAF innoveren continu om de kosten van uw wagenpark te reduceren en de inzetbaarheid te vergroten. Dit door met u als klant in gesprek te gaan en samen onze service te verbeteren. Met de nieuwe range ATe en euro 6 voertuigen wordt er bijgedragen aan de verbetering van het milieu met minimale gevolgen voor uw kilometer kostprijs. Daarnaast loopt BEST Trucks voorop op het gebied van hybride en Zero-Emmission voertuigen.

Naast de DAF range LF, CF en XF zijn wij ook verkopend en onderhoudend dealer voor GINAF voertuigen. Van 7,5 tot 100 ton, van internationaal transport tot grondverzet, voor iedere inzet kunnen wij u de optimale transportoplossing bieden.

Locatie


0 vacatures bij BEST Trucks

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Secretarieel Assistente bij MedService
Secretarieel Assistente

MedService

Middelharnis
Parttime
Medewerker Fun & Entertainment bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Fun & Entertainment

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime
Medewerker Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime