IC-Automatisering logo

IC-Automatisering

Over ons

IC-Automatisering is al sinds 1999 dé automatiseerder die al jouw zorgen uit handen neemt. Jij vertelt ons waar je hulp bij kunt gebruiken, en wij regelen het. 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles op automatiseringsgebied. Maar ook in de wereld van cloudoplossingencamerabeveiligingtelecommunicatie en digiborden voelen wij ons als specialist meer dan thuis. 


Een betrokken automatiseerder

Wij zien onszelf als meer dan een automatiseerder; wij maken onszelf probleemeigenaar. Dat houdt in dat wij nauw betrokken zijn bij jouw bedrijf en dat we alles op alles zetten om te zorgen voor de juiste oplossingen. In principe zijn wij jouw interne systeembeheerder, maar we zitten extern. 

Als een ware spin in het web leggen wij contact met alle partijen: van softwareleveranciers tot kabelmaatschappijen. Dat onderscheidt ons in de markt. 

De ICT-specialist van Zuid-West Nederland

Vanuit onze vestiging op bedrijventerrein ‘De Watertoren’ in Dirksland zijn wij actief in heel Zuid-West Nederland. Wij werken voornamelijk voor het MKB en onderwijsinstanties. Branches als de bouw, detailhandel, transport, bank- en verzekeringswezen en de agrarische sector zijn voor ons bekend terrein. Benieuwd of wij ook jouw bedrijf verder kunnen helpen met een automatiseringsoplossing op maat?


Locatie


vacatures bij IC-Automatisering

Medewerker buitendienst / systeembeheerder bij IC-Automatisering
Medewerker buitendienst / systeembeheerder

IC-Automatisering

Dirksland
Fulltime
Medewerker Servicedesk bij IC-Automatisering
Medewerker Servicedesk

IC-Automatisering

Dirksland
Fulltime
Medewerker Technisch Beheer bij IC-Automatisering
Medewerker Technisch Beheer

IC-Automatisering

Dirksland
Fulltime