Saman Groep logo

Saman Groep

Over ons

Waar staan we voor?
Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen bereikbaar maken.
In ons bijna 100-jarig bestaan hebben we altijd ingespeeld op de veranderingen in de markt en omgeving, we zijn nooit bang geweest om een nieuw idee vorm te geven of innovatieve producten op te nemen in ons assortiment. Marktontwikkelingen volgen maar ook voorspellen, daar gaat het om en daarom groeien we. Als eerste sprongen we in op de introductie van het aardgas door het leveren en monteren van verwarmingstoestellen en als één van de eerste bedrijven in Zeeland verkochten we HR ketels.

Duurzame energie voor iedereen!
Het bereikbaar maken van duurzame energie daar gaan we voor. Al sinds 2004 leveren en installeren we producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. In de loop van de jaren hebben we hier veel kennis over opgedaan. Inmiddels leggen we met liefde voor ons vak 50.000 zonnepanelen per jaar voor particulieren en zakelijke relaties en nemen we graag een adviserende rol aan.

Hoe we werken
We houden ons bij onze kernwaarden en dat is de basis voor onze mentaliteit: we zijn eerlijk, communiceren transparant, we zijn een vriendelijk bedrijf voor onze opdrachtgevers en collega’s en hebben veel respect voor elkaar. Bovendien hebben we een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag en gaan we voor groei. We onderscheiden ons door te investeren in de toekomst en elke dag te kijken wat we beter kunnen doen. Onze producten en diensten zijn hierin leidend en dienen onderscheidend te zijn.

Hoe we dit bereiken
Door ons met trots, passie en vol energie in te zetten. Wij willen het beste advies geven en leveren altijd kwaliteit. Wij geven oplossingen die aansluiten op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, dit staat voorop.

Saman Groep:
  • Wij geven energie: met trots, passie, enthousiasme en vol energie werken we aan innovatieve en duurzame oplossingen
  • Wij kennen energie: met specialistische kennis, geven we het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie
  • Wij delen energie: we blijven samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren, voor nu en voor de volgende generatie

Saman Groep is een erkend Sterkin installateur

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties te bevorderen. Als onafhankelijk keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, installateurs van duurzame energie installaties, alsmede de erkenningsregeling voor veiligheidsinspecties.

De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen.

De zekerheden van de Sterkin erkende installateur:
  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Gediplomeerd vakman
  • Keurmerk
  • Bijscholing
  • Steeksproefgewijze controle
  • Verklaring van conformiteit

Locatie


0 vacatures bij Saman Groep

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Secretarieel Assistente bij MedService
Secretarieel Assistente

MedService

Middelharnis
Parttime
Medewerker Fun & Entertainment bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Fun & Entertainment

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime
Medewerker Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime