Van Doorn Bakkerijen bv logo

Van Doorn Bakkerijen bv

Over ons

Van Doorn is ontstaan in 1919 als een bakkerij voor speculaas en krakelingen. Het familiebedrijf heeft zich daarna in een rap tempo ontwikkeld van een traditionele arbeidsintensieve bakkerij naar een strak georganiseerde lijnbakkerij.

In de periode van voor de Tweede Wereldoorlog kenmerkte Van Doorn zich als een bedrijf waar het goed werken is. De familie Van Doorn was met het bedrijf vergroeid en maakte met haar medewerkers speculaas, krakelingen en boterkoekjes. Van Doorn was één van de eerste bakkerijen die zich op de Roka presenteerde en die sponsorde tijdens grote evenementen als de bloemencorso.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het bedrijf intact gebleven, doch deze periode kenmerkte zich door schaarste. Grondstoffen waren veelal niet aanwezig, de vrachtautos waren geconfisqueerd en er moest met paard en wagen bezorgd worden. De periode van na de Tweede Wereldoorlog kenmerkte zich door snelle groei en een wederopbouwend Nederland. In deze periode, de late jaren 60, werden er ook keuzes gemaakt om de plaat- en kettingovens te vervangen door grote staalbandovens met een geweldige productiecapaciteit. In de periode van de staalbandovens ontwikkelde Van Doorn klassieke Nederlandse producten als zeeuwse rondjes, jan hagel, koffiekoekjes etc. Tevens werd Van Doorn een seizoensproducent van formaat voor het Sint- en Kerstassortiment.

Eind jaren 80 werd er nieuwbouw gepleegd en is het hele bedrijf van oud Rotterdam verplaatst naar een nieuw industriegebied in Spijkenisse. Deze nieuwe locatie van ruim 8000 m² gaf de nodige rust in het productieproces waardoor Van Doorn zich nog beter op de additionele exportmarkten kon toeleggen.Locatie


0 vacatures bij Van Doorn Bakkerijen bv

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur Crashtenders (Numansdorp. fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Crashtenders (Numansdorp. fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage
Servicemonteur Industrie (Numansdorp. fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Industrie (Numansdorp. fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage
Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen (Numansdorp, fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen (Numansdorp, fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage