Fiksen logo

Fiksen

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van zowel uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie als zzp-bemiddeling.
 
Wij geloven dat de mensen het verschil maken in iedere organisatie, of dit nu vaste medewerkers of  flexkrachten betreft. De inzet, de ambitie en het doorzettingsvermogen van uw personeel is van grote invloed op het succes van uw organisatie. Het is dan ook van groot belang om de juiste mensen aan te trekken voor uw bedrijf.
 
Wij streven naar het maken van “de perfecte matches”. Dit doen we door intensieve gesprekken met onze kandidaten te voeren waarbij we hun passies en talenten zo goed mogelijk in kaart brengen. We kijken goed of het profiel van de kandidaat aansluit bij de door u opgestelde functieomschrijving en of hij of zij binnen de cultuur en ambities van uw organisatie past. Daarnaast bellen we natuurlijk altijd referenties na. Deze werkwijze lijdt vaak tot langdurige arbeidsrelaties, de insteek van onze organisatie.
 
Bij Fiksen zijn we gedreven, we gaan elke dag voor succes. We proberen dit te bereiken door creatief te zijn, verder te zoeken waar andere stoppen, we durven onze nek uit te steken als we ergens in geloven. Dit zorgt vrijwel altijd voor het gewenste resultaat.
 
Fiksen is een betrouwbare en solide partner voor werkgevers in alle branches.
 
De betekenis van Fiksen in de Dikke Van Dalen is: wij regelen het, wij brengen het voor elkaar. Daar doen wij in ieder geval ons uiterste best voor.

Locatie


0 vacatures bij Fiksen

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

BBL-leerling of Zij-instromer bij Zuidwester
BBL-leerling of Zij-instromer

Zuidwester

Parttime
Facilitair of Schoonmaak medewerker bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Facilitair of Schoonmaak medewerker

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime
Teamleider schoonmaak bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Teamleider schoonmaak

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Parttime