Voogd & Voogd logo

Voogd & Voogd

Over ons

Voogd & Voogd bestaat uit twee ondernemingen:
  • Voogd & Voogd Verzekeringen C.V. is het gevolmachtigd assurantiebedrijf van Voogd & Voogd. Met onze administratieve dienstverlening nemen wij een unieke plaats in tussen verzekeraars en bemiddelaars.
  • Voogd & Voogd Diensten B.V. is het ict-bedrijf van Voogd & Voogd. Onze software- en ict-diensten zijn branchesspecifiek en gericht op ketenintegratie.
Voogd & Voogd is gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Wij vormen de logistieke en commerciële schakel tussen professionele bemiddelaars en de meest vooraanstaande verzekeraars.

Onze organisatie telt op dit moment meer dan 250 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Middelharnis (ZH). Daarnaast hebben wij een vestiging in Roosendaal.

Historie
De historie van het assurantiebedrijf gaat terug tot 1909; de ict-tak is sinds 2001 operationeel. Gestart als 'De Voogd's Assurantiekantoor', een eenmansbedrijf in Middelharnis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, heeft de onderneming sinds de oprichting een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. De Voogd nam in de jaren na de Tweede Wereldoorlog een voorsprong door eerder dan wie ook in de verzekeringsbranche het belang in te zien van kantoor- en procesautomatisering.

De vierde generatie De Voogd die in de jaren negentig van de vorige eeuw het roer overnam, bouwde op basis daarvan het bedrijf uit tot een hoogwaardige, innovatieve en landelijke opererende dienstverlener.

Locatie


0 vacatures bij Voogd & Voogd

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Secretarieel Assistente bij MedService
Secretarieel Assistente

MedService

Middelharnis
Parttime
Medewerker Fun & Entertainment bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Fun & Entertainment

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime
Medewerker Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime