Deltahoreca logo

Deltahoreca

Over ons

Deltahoreca is een jonge dynamisch groeiende handelsonderneming op het gebied van professionele keukenapparatuur. Begonnen in 2003 met de in- en verkoop van gebruikte professionele keukenapparatuur en 2005 verhuisd naar Stellendam, hier zijn we ook begonnen met het leveren van nieuwe professionele keukenapparatuur. Mede door deze stap is er een grote groei gerealiseerd.

In 2010 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand van 3500m² met 1500m² showroom. Deze groei wordt mede mogelijk gemaakt door onze tevreden klanten en nauwkeurige samenwerking met onze leveranciers en medewerkers.

Ons doel is kort gezegd een tevreden klant. Dit proberen we te bereiken door een zeer persoonlijke en een flexibele samenwerking met de klant. We pakken ieder project, groot of klein persoonlijk aan en samen met de klant delen wij de visie. Ieder project zal dus ook totaal naar wens worden afgeleverd.

We hebben bewust gekozen voor een klein aantal leveranciers met een groot assortiment. We kunnen ons hier door specialiseren en de garantie bieden dat mocht er een probleem ontstaan wij altijd voor een goede en directe oplossing kunnen zorgen. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Locatie


0 vacatures bij Deltahoreca

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Financieel administratief medewerker (24u) bij Goemaat B.V.
Financieel administratief medewerker (24u)

Goemaat B.V.

Goedereede
Parttime
Technisch applicatiebeheerder bij Goemaat B.V.
Technisch applicatiebeheerder

Goemaat B.V.

Goedereede
Fulltime
Servicemonteur Brandweervoertuigen (Numansdorp, fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Brandweervoertuigen (Numansdorp, fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage