van Kempen Interieurs logo

van Kempen Interieurs

Over ons

Van Kempen Interieurs is een familiebedrijf met een passie voor wonen.

Het bedrijf Van Kempen bestaat al sinds 1920. Drie generaties hebben hun sporen nagelaten. De vierde generatie zit inmiddels vol enthousiasme in bedrijf. Piet van Kempen stapte in 1920 over van de schilder- naar de meubelbranche. Met zijn vrouw Neeltje begon hij in Ooltgensplaat een meubelzaak. De schilderservaring kwam hem goed van pas, want naast de nieuwe meubelen kon hij tevens de woning van een nieuw behangetje voorzien. De zaken gingen voor de wind. Al snel opende hij een filiaal in Oude-Tonge.

Zijn zoon Leen van Kempen begon in 1945 opnieuw met een zaak in Oude-Tonge. Gesteund door zijn vrouw Gera. Het huidige bedrijf is nog steeds in Oude-Tonge gevestigd en is in al die jaren flink uitgebreid. 

In 1978 werd het bedrijf overgedragen aan de broers Piet en Ad van Kempen. Het onverwachte overlijden van Ad, in 1985, was een grote klap voor de familie en het bedrijf. Met grote inspanning ging men verder. Piet, samen met zijn vrouw Gerda, bracht het tot drie winkels: een baby-speciaalzaak, een tapijten- en gordijnenzaak en een meubelzaak. De babyspeciaalzaak is inmiddels overgegaan naar de dochter van Piet en Gerda: Gabriella. De andere twee winkels zijn samengevoegd en zijn nu mede onder leiding van Leonard van Kempen: de zoon van Piet & Gerda en schoonzoon Jaap Vroeg in de Wei. 


Locatie


0 vacatures bij van Kempen Interieurs

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Chef de partie / sous chef bij NijssenvandeSluis
Chef de partie / sous chef

NijssenvandeSluis

Oostvoorne
Fulltime
Leerling keukenmonteur m/v bij NijssenvandeSluis
Leerling keukenmonteur m/v

NijssenvandeSluis

Middelharnis
Fulltime
Allround keukenmonteur m/v bij NijssenvandeSluis
Allround keukenmonteur m/v

NijssenvandeSluis

Middelharnis
Fulltime