Hanse Staalbouw BV logo

Hanse Staalbouw BV

Over ons

Sinds de oprichting van ‘de firma Hanse’ in 1907 is Hanse Staalbouw ontwikkeld van wagenmakerij en smederij tot erkend staalbouwbedrijf. Wat meer dan een eeuw geleden begon als hoefsmid, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld.
Werkten we voorheen vooral als onderaannemer, in 2008 hebben we als Hanse Staalbouw de keuze gemaakt om als hoofdaannemer alles in eigen beheer te ontwikkelen: engineering, productie, conservering en gevelbekleding. Deze beslissing was niet alleen goed voor ons bedrijf, ook u als klant wordt zo volledig ontzorgd tijdens een nieuwbouw- of renovatieproject.

Vanaf het prille begin tot vandaag de dag zijn onze kernwaarden echter onveranderd gebleven: service, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en maatschappelijke betrokkenheid. We hebben als team hetzelfde doel voor ogen en bouwen letterlijk en figuurlijk aan hetzelfde pand, met als fundament het belang van onze klanten. Onze betrokken medewerkers staan wijd en zijd bekend om hun vakmanschap. Onze grootste kracht ligt nog altijd bij onze mensen, ze zijn trouw en betrouwbaar.

Onze Zeeuwse wortels zijn kenmerkend voor onze bedrijfsmentaliteit; nuchter, hardwerkend en betrouwbaar. Deze mentaliteit waait als een frisse zeewind door het bedrijf en resulteert in een goede inzet en prettige werksfeer.

Locatie


0 vacatures bij Hanse Staalbouw BV

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Voorbewerker bij Breston B.V.
Voorbewerker

Breston B.V.

Nieuwe-Tonge
Fulltime
Administratief medewerk(st)er bij ASGO BV
Administratief medewerk(st)er

ASGO BV

Oude-Tonge
Fulltime
Chauffeurs Gezocht bij ASGO BV
Chauffeurs Gezocht

ASGO BV

Oude-Tonge
Fulltime Parttime