Contiki Holland logo

Contiki Holland

Over ons

In 2003 is het toenmalige Vermaat’s Autobedrijf/Europa Express, gevestigd in Hellevoetsluis, verder gegaan onder de naam Atlas Reizen b.v. met als handelsnaam Contikiholland en onderdeel geworden van de Travelcorporation.  In 2005 is Contikiholland verhuisd naar Stellendam, waar het gevestigd is op industrieterrein Korteweg.

Contikiholland biedt een breed scala van diensten aan, van lokale transfers en schoolreisjes tot verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen in groepsverband. In samenwerking met onze partners en lokale agenten kunnen wij in geheel Europa hotels, activiteiten en tickets voor toeristische attracties aanbieden. 

Ons wagenpark is één van de jongste van Nederland en bestaat uit 90 touringcars, die zijn voorzien van onder andere: airconditioning, toilet, koelkast, verstelbare stoelen, DVD installatie, USB/HDMI/AUX/VGA aansluitingen en een grote bagageruimte. Ook beschikken de touringcars over een 220 V stopcontacten waar u uw telefoon, ipod of camera kunt opladen. Wilt u frisdrank, bier of wijn aan boord? Wij bieden speciale drankpakketten aan geschikt voor iedere groepsgrootte en elk budget. Een lunchpakket behoort ook tot de mogelijkheden. 

Met ons jonge wagenpark bent u verzekerd van de laatste normen op het gebied van veiligheid en emissies. Onze ervaren chauffeurs die regelmatig bijgeschoold worden brengen u veilig naar uw bestemming.

Wij rijden met een certificering van de stichting keurmerk touringcarbedrijf, ISO 9001. Dit vormt een garantie voor perfect onderhoud van ons materieel en een waarborg dat rij- en rusttijden en CAO voorschriften worden nageleefd. In 2012 hebben wij, als één van de eerste touringcar bedrijven, een convenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport . Dit is een erkenning voor ons dat wij onze procedures met betrekking tot naleving van wet- en regelgeving uitstekend op orde hebben.

Kortom: Contikiholland betekent een comfortabele, veilige en milieubewuste keuze


Locatie


0 vacatures bij Contiki Holland

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Secretarieel Assistente bij MedService
Secretarieel Assistente

MedService

Middelharnis
Parttime
Medewerker Fun & Entertainment bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Fun & Entertainment

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime
Medewerker Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime