JL Mijnders logo

JL Mijnders

Over ons

Wij zijn gericht op...

Mensen:
We proberen onze talenten te laten profiteren van persoonlijke ontwikkeling, team participatie, training en coaching. Onze bedrijfscultuur is gebouwd op de fundamentele veronderstelling dat mensen succesvol willen zijn. Onvoldoende en onduidelijke processen en personele onderbezetting vormen in de meeste gevallen de oorzaken van onze problemen. Elke persoon moet de mogelijkheid hebben om te groeien en te ontwikkelen, om te worden gehoord, om beslissingen te nemen en te worden gerespecteerd. Onze mensen zijn ons meest waardevolle strategische activa en het is alleen door de ontwikkeling van onze mensen dat we kunnen groeien en daardoor onze toekomst zeker te stellen.

Klanten:
Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. We richten ons niet alleen op de behoeften van onze klant, maar streven ernaar om met hen samen te werken om hen te helpen succesvol te zijn. Wij zijn altijd geïnteresseerd in wie onze klanten zijn en wat ze voor ons betekenen. Dit stelt ons in staat om aan hun verwachtingen te voldoen..

Voortdurende verbetering:
Omdat de wereld om ons heen constant aan verandering onderhevig is, zullen wij hierin moeten meegaan. Dit vereist een continue alertheid. Verder staan wij voortdurend open voor verbeteringen die ons service-niveau nog verder kunnen verhogen. Wij zijn er voor U!

Afvalreductie:
Wij streven ernaar dat al onze bedrijfsactiviteiten resulteren in een minimum aan afval.

Processen:
We beoordelen onze werkwijze van dag tot dag. Wij streven naar omzetmaximalisatie tegen lage kosten. Immers: als wij onze kosten laag kunnen houden, profiteert u als klant daarvan mee!

Duurzaamheid:
Alleen verbetering van onze processen is niet genoeg. Wij zorgen ervoor dat de veranderingen duurzaam zijn en blijven door middel van opleiding van werknemers en fouten-analyse.

Just-In-Time:
We streven ernaar om elke klant precies wat nodig is te leveren: precies wanneer het nodig is, en precies in de benodigde hoeveelheid.

Alertheid:
Agility (alertheid) wordt gedefinieerd als de mogelijkheid om snel en gemakkelijk aan de behoeften/verwachtingen van een klant te kunnen voldoen. In een klimaat van steeds snellere veranderingen is het cruciaal dat het ontwerp van processen, trainingsapparatuur enz., snel wordt aangepast aan nieuwe eisen. Mijnders probeert Agility-based te zijn en te blijven.

Discipline:
We opereren binnen een cultuur van discipline. Dit verhoogt onze kwaliteit en maakt zowel oorzaak als identificatie van problemen meer zichtbaar. Dit maakt het voor ons makkelijker om te veranderen en het helpt ons tegelijkertijd om optimale wijzigingen aan te brengen om zo aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen.

Problemen oplossen:
Wanneer we een probleem zien lossen we het op. Geen houtje-touwtje praktijken; we streven naar duurzame oplossingen. We zijn niet geïnteresseerd in symptoombestrijding maar we willen de ziekte genezen!

Locatie


0 vacatures bij JL Mijnders

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Financieel administratief medewerker (24u) bij Goemaat B.V.
Financieel administratief medewerker (24u)

Goemaat B.V.

Goedereede
Parttime
Technisch applicatiebeheerder bij Goemaat B.V.
Technisch applicatiebeheerder

Goemaat B.V.

Goedereede
Fulltime
Servicemonteur Brandweervoertuigen (Numansdorp, fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Brandweervoertuigen (Numansdorp, fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage