Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee logo

Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Over ons

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee is een jonge en dynamische stichting die sinds 2017 zeven accommodaties op het eiland exploiteert. Met deze accommodaties organiseren en faciliteren we sportief, recreatief en cultureel aanbod voor alle doelgroepen. Met ruim 80 professionals werken we samen aan een gezonde en vitale samenleving.

Sport staat centraal bij SRGO, maar er is ook volop ruimte voor andere recreatieve en culturele activiteiten en events. We geven bewegingsruimte aan allerhande evenementen, toernooien, clinics en trainingen. Over het gehele eiland Goeree-Overflakkee kan je bij ons terecht voor zwemmen, sport en recreatie. Met zeven accommodaties en ruim 40 betrokken verenigingen is er altijd wel een die bij je past.

Dankzij het samenvoegen van de zeven accommodaties kunnen we gebruik maken van elkaars kennis, netwerk en ideeën. Zo hebben we in 2017 al prachtige projecten opgezet: ruim 190.000 zwemmende bezoekers, ruim 50 kerkdiensten, Kinder Vakantie Week op heel Goeree-Overflakkee, diverse sporttoernooien (Champions League en Bodybuilding) en we hebben ruim 40 betrokken verenigingen voor sport & recreatie.

Naast ruimte voor beweging denken we ook na over ondersteuning en het faciliteren van sportverenigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de administratie, inhuren van coaches en een centrale inkoop. Dit schept een kader voor verenigingen waar nu nog een tekort aan is.


Locatie


vacatures bij Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Zwemonderwijzer bij Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee
Zwemonderwijzer

Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Sommelsdijk, Dirksland , Stellendam
Fulltime
Parttime
Bijbaan - (hulp) medewerker Horeca & Events bij Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee
Bijbaan - (hulp) medewerker Horeca & Events

Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Sommelsdijk, Ouddorp, Oude-Tonge
Parttime
Bijbaan
Horeca en Events medewerker (20 uur - 38 uur /week) bij Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee
Horeca en Events medewerker (20 uur - 38 uur /week)

Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Sommelsdijk
Fulltime
Parttime
Stagiair Horeca & Events (meewerk stage) bij Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee
Stagiair Horeca & Events (meewerk stage)

Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Stage