A. den Haan Aannemers B.V. logo

A. den Haan Aannemers B.V.

Over ons

De 5 A’s van A. den Haan

Altijd A. – spreek uit “Atijd A, punt!” – is onze belofte naar u. En die willen we meer dan waarmaken. Want tevreden klanten, zowel particulieren én (industriële) bedrijven, zijn de reden van ons bestaan. Daarom is alleen het allerbeste goed genoeg. De 5 A’s van A. den Haan staan voor dié manier van denken en doen. Ze vormen de basis voor ieder project dat wij uitvoeren of aannemen.

De A. van Aandacht
Iedere klant is maatwerk. U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. U wilt een duurzame oplossing, dus brengen én houden we u persoonlijk op de hoogte. We nemen de tijd voor u en uw project. Dat merkt u. U kunt voor alles op elk moment bij ons terecht. Wij ontzorgen u volledig.

De A. van Advies
Het formuleren van een goed advies vereist expertise. U krijgt een hoogwaardig en waardevol advies, waarmee we kwaliteitswerk op de lange termijn waarborgen.

De A. van Authenticiteit
Onze producten en materialen zijn authentiek en van hoge kwaliteit. Veel constructies vervaardigen wij met de hand. U kunt ervan op aan dat onze mensen staan voor hun vakmanschap. Wij laten het u graag met eigen ogen zien.

De A. van Aantrekkelijk
Naast betrouwbaarheid, stevigheid en veiligheid staat aantrekkelijkheid hoog op de agenda. U krijgt binnen de mogelijkheden een zo aantrekkelijk mogelijk eindresultaat, uitstekend afgewerkt.

De A. van Aanpakken!
Hard werken loont. We weten waar we vandaan komen. En dat zijn we nooit verleerd. We houden van aanpakken. Alleen het beste is goed genoeg.


Locatie


0 vacatures bij A. den Haan Aannemers B.V.

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Confectie medewerkster/ Industrieel naaister (minimaal 16  uur) bij Thermoheat B.V.
Confectie medewerkster/ Industrieel naaister (minimaal 16 uur)

Thermoheat B.V.

Middelharnis
Financial Manager bij Thermoheat B.V.
Financial Manager

Thermoheat B.V.

Middelharnis
Financieel Administratief Medewerker bij Thermoheat B.V.
Financieel Administratief Medewerker

Thermoheat B.V.

Middelharnis
Parttime