Autoschade Steenbeek logo

Autoschade Steenbeek

Over ons

De motoren van ons bedrijf

Met een vader als carrosseriebouwer en vakkennis als achtergrond, besloten de tweelingbroers Co en Dirk Steenbeek om samen een autoschadebedrijf te beginnen. In juni 1962 was het zover: Autoschade Steenbeek opende haar deuren in Oostvoorne.

Er werd vakwerk geleverd én het werd beloond, al snel verhuisde het bedrijf naar Voorweg in Oostvoorne. Iedereen in de regio wist Steenbeek te vinden. Intussen werden ook de huidige eigenaren geboren: André en Dick Steenbeek, zonen van Dirk Steenbeek. 

Dirk Steenbeek overleed in 1982, het bedrijf werd voortgezet door Co Steenbeek. Op 63-jarige leeftijd heeft Co Steenbeek ‘Autoschade Steenbeek’ overgedragen aan de ‘Gebroeders Steenbeek’, Dick en André. 

Inmiddels is Autoschade Herstel Steenbeek alweer 10 jaar gevestigd op het industrieterrein Seggelant in Brielle en nog steeds staan ambachtelijk vakmanschap, service en kwaliteit voorop! 

Status specialist 
De auto-industrie is aan verandering onderhevig, ander materiaal gebruik en complexere elektronische systemen. Wij werken continu aan de beheersing van reparatie technische kennis, dit doen wij middels bijscholing, maar óók door onszelf uit te dagen. Zo hebben wij onlangs een Seat Alhambra omgetoverd tot een Audi R5! 

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij technisch en zoek je uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is? Bekijk onze vacatures! 

Alle zorg uit handen 
Of het nu gaat om een kras op de auto of de gevolgen van een aanrijding, voor ú is schade altijd vervelend. Wij nemen u graag alle zorg uit handen, het invullen van het schadeformulier, contact met de verzekeraar, heldere informatie over het verloop en de kosten van de reparatie en tenslotte het terugbrengen van de auto in nieuwstaat.


Locatie


0 vacatures bij Autoschade Steenbeek

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicemonteur Crashtenders (Numansdorp. fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Crashtenders (Numansdorp. fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage
Servicemonteur Industrie (Numansdorp. fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Servicemonteur Industrie (Numansdorp. fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage
Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen (Numansdorp, fulltime) bij Kenbri Fire Fighting
Industrieel testleider schuim- en bluswatersystemen (Numansdorp, fulltime)

Kenbri Fire Fighting

Numansdorp
Fulltime Stage