Van Der Bok Schoenen logo

Van Der Bok Schoenen

Over ons

Al ruim 50 jaar is VAN DER BOK Schoenen in het centrum van Ouddorp een begrip. Eeuwit van der Bok is halverwege de vorige eeuw in Ouddorp begonnen met een schoen-reparatiebedrijf. Samen met zijn vrouw runde hij de zaak. Toen de ruimte het toeliet werd het bedrijf uitgebreid met een aantal pantoffels, laarzen, veters en schoensmeer.

In 1969 is het pand aan de Weststraat verbouwd. Door de ruimte die daardoor beschikbaar kwam werd het schoenreparatiebedrijf ook schoenwinkel en konden er veel dames-, heren- en kinderschoenen worden uitgestald. Door het plotseling overlijden van Eeuwit deed in 1988 zijn zoon Gerard zijn intrede in het bedrijf en zette hij, samen met zijn moeder, het familiebedrijf voort. In 1992 is de winkel verder gemoderniseerd en is moeder Van der Bok-Mierop minder actief in het bedrijf geworden. Inmiddels runt Gerard het bedrijf, tezamen met een aantal vaste personeelsleden.

VAN DER BOK Schoenen biedt u een aantrekkelijke collectie dames- en herenschoenen waarin veel bekende merken met verschillende modellen vertegenwoordigd zijn. Oog voor de klant, uitstekende service en klantvriendelijkheid heeft mede de basis gelegd voor het succes dat al meer dan 50 jaar duurt. Wij staan garant voor een goede service, garantie en kwaliteit voor jong en oud plus een goede balans tussen kwaliteit en prijs.

Door onze jarenlange ervaring in inkoop en verkoop van schoenen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige leverancier van verschillende artikelen, waaronder naast de reguliere schoenen ook wandelschoenen en -sokken, tassen, portemonnee's, sjaals en sieraden.

Locatie


0 vacatures bij Van Der Bok Schoenen

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Productiemedewerker bij Luba
Productiemedewerker

Luba

Zierikzee
Fulltime
Magazijnmedewerker bij Luba
Magazijnmedewerker

Luba

Burgh-Haamstede
Fulltime Parttime
Winkelmedewerker bij Luba
Winkelmedewerker

Luba

Zierikzee
Parttime