Van der Welle - De Vos logo

Van der Welle - De Vos

Over ons

Van Der Welle – De Vos is een jong en dynamisch tegelzetbedrijf, die kwaliteit levert en waar u als klant centraal staat. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een tegelzetbedrijf die zich heeft gespecialiseerd in onder andere nieuwbouwprojecten, grote projecten en renovatie, waarbij wij altijd samenwerken met vaste (onder)aannemers. Maar ook werken wij samen met onze vaste partners, zoals loodgieters, stukadoors en timmermannen, waardoor we altijd optimaal werk kunnen leveren. Wij hebben de kennis en ervaring om het werk professioneel en natuurlijk met alleen de beste materialen voor u te verrichten. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, onze medewerkers staan altijd met passie voor u klaar!

Service vinden wij erg belangrijk. Het afvoeren van puin en het schoon achter laten van de werkplaats, zijn niet meer dan normaal. Ook kunnen wij, indien u dat wenst, bij een grote renovatie een mobiel(e) toilet/badkamer laten plaatsen. Omdat alleen maatwerk het beste resultaat geeft, maken wij graag een afspraak om kennis met u te komen maken en het werk op te nemen. Offertes moeten altijd transparant en duidelijk zijn. Alleen op die manier kunnen wij staan voor onze zaak. “Vakwerk voor een eerlijke prijs”.

Locatie


0 vacatures bij Van der Welle - De Vos

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Servicedienst medewerker  m/v fulltime bij Molecaten
Servicedienst medewerker m/v fulltime

Molecaten

Rockanje
Fulltime
Seizoenmedewerkers receptie (m/v) 					Maart tot oktober bij Molecaten
Seizoenmedewerkers receptie (m/v) Maart tot oktober

Molecaten

Rockanje
Parttime
Ben jij opzoek naar een uitdagende baan met uitzicht? Kom werken als Glazenwasser! bij Glazenwassersbedrijf goeree overflakkee
Ben jij opzoek naar een uitdagende baan met uitzicht? Kom werken als Glazenwasser!

Glazenwassersbedrijf goeree overflakkee

Oude Tonge