Architectenbureau Born BV BNA logo

Architectenbureau Born BV BNA

Over ons

Architectenbureau Born BV BNA streeft er naar om architectonisch waardevolle en functionele gebouwen te ontwerpen. Dit realiseren we door onze visie te vertalen in praktische realiteit.

Ervaring en kennis
Architectenbureau Born BV BNA is ruim 60 jaar actief. De werkzaamheden zijn in de loop van de tijd sterk toegenomen in zowel diversiteit van projecten als de situering ervan. Het werkgebied omvat geheel Nederland en daarnaast zijn er diverse projecten in het buitenland gerealiseerd. Het bureau beschikt over een zeer ruime ervaring en deskundigheid op tal van terreinen. Het hele scala: ontwerpen van in- en exterieur, planuitwerking, bestekken, bouwvoorbereiding, kostenbeheersing, kwaliteitsbeheersing, directievoering en bouwtoezicht wordt volledig beheerst. Daarnaast worden haalbaarheidsonderzoeken uitgevoerd, locatieanalyses samengesteld, wordt bouwmanagement gevoerd en worden inspraakprocessen begeleid. Het bureau neemt met succes regelmatig deel aan prijsvraagcompetities.

Bureau
De directie van het bureau wordt gevormd door Ir. Ing. A.G.M. (Marco) Born. Kennis en creativiteit ten aanzien van architectuur en bouwkunde vormen belangrijke aspecten in de samenstelling van het team van medewerkers. Kenmerkend voor ons enthousiaste team zijn: versterkende samenwerking, creativiteit en het gezamenlijk produceren van architectonische en bouwkundige kwaliteit. Het bureau is lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Locatie


0 vacatures bij Architectenbureau Born BV BNA

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Marketing medewerker bij Jorny Products
Marketing medewerker

Jorny Products

Dirksland
Fulltime Parttime
Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker bij Jorny Products
Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker

Jorny Products

Dirksland
Parttime
Parttime Chauffeur bij Jorny Products
Parttime Chauffeur

Jorny Products

Dirksland
Fulltime Parttime