Schipper Electrotechniek bv logo

Schipper Electrotechniek bv

Over ons

Schipper Electrotechniek bv is veelzijdig en heeft een breed dienstenpakket. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met de aanleg van elektrotechnische installaties in woningen en bedrijfsgebouwen. Zowel kleinschalige als grootschalige projecten worden met zorg uitgevoerd.

Schipper Electrotechniek bv volgt alle ontwikkelingen in de branche op de voet en is dus snel op de hoogte van veranderende regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van milieu.

Schipper Electrotechniek bv heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in woningbouw, variërend van vergaande domoticatoepassingen in luxe villa's of zorgwoningen tot technische installaties in grootschalige woningbouwprojecten op Vinexlocaties. Daarnaast zorgt het ook voor het grootonderhoud van installaties in woningen van woningcorporaties.

Schipper Electrotechniek bv heeft een 24-uurs storingsdienst. Daarmee speelt het bedrijf in op de vraag naar service in onze huidige 24-uurs economie.

Dienstverlening
Schipper Electrotechniek bv is betrokken bij alle facetten van de installatietechniek. Het is gespecialiseerd in videobewaking, deurtelefonie, ontruiming- en brandmeldinstallaties en toegangscontrolesystemen in onder meer zorgcentra, parkeergarages en bedrijfsgebouwen.

In de zorgsector heeft Schipper Electrotechniek bv ook veel ervaring met personenzoeksystemen en zusteroproepinstallaties.In de woningbouw legt het vooral elektrische installaties en verlichtingsinstallaties aan en verzorgt het data- en telefooninstallatie.

Schipper Electrotechniek bv heeft ook ruime ervaring met inbraakinstallaties, overspanningbeveiligingen en aardings- en bliksembeveiligingen. Speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft Schipper Electrotechniek bv een aparte afdeling 'onderhoud en uitbreiding' ingericht. Deze afdeling adviseert onder meer over brandpreventie- en data- en telecominstallaties. Voor het instandhouden van deze installaties is een 24-uurs storingsdienst beschikbaar.

Kwaliteit
Schipper Electrotechniek bv onderscheidt zich door haar grote betrokkenheid bij een project. Bij voorkeur denkt het al in de ontwerpfase mee over de aanleg van elektrische installaties in een woning of kantorenpand. Het bedrijf weet precies wat de mogelijkheden zijn qua uitvoering én prijsstelling en kan zonodig goede alternatieven in het ontwerp voorstellen. Bovendien belooft het niets wat het niet waar kan maken. Hierdoor staat het bekend als een betrouwbare partner, die goede kwaliteit levert. Voor veel opdrachtgevers zijn dit dé redenen om na een eerste kennismaking in een bouwproject later opnieuw te kiezen voor ons bedrijf.

Schipper Electrotechniek bv is continue bezig met kwaliteitsverbetering. Het bedrijf is al jarenlang een zogeheten waarborginstallateur. Daarnaast behaalde het in 2003 het kwaliteits-certificaat BRL 6000.

Locatie


0 vacatures bij Schipper Electrotechniek bv

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker bij Jorny Products
Werken bij JORNY - Allround magazijnmedewerker

Jorny Products

Dirksland
Parttime
Parttime Chauffeur bij Jorny Products
Parttime Chauffeur

Jorny Products

Dirksland
Fulltime Parttime
Inkoper bij Thermoheat B.V.
Inkoper

Thermoheat B.V.

Middelharnis