Ouddorp Connection logo

Ouddorp Connection

Over ons

Hendrik en Olivia Badenhop, eigenaren van Ouddorp Connection zijn een Nederlands-Duits echtpaar. Zij vinden zich nog te jong en te kwiek om als een pensionado aan het strand te verblijven en hun ideeën en dadendrang met de wind te laten verwaaien. Juist op rijpere leeftijd beschik je over een goed gevulde gereedschapskist met ervaring en competenties om de ideeën om te zetten in daden.

Onze beroepsachtergrond is zeer divers en varieert van marketing management, bedrijfseconomie, controlling (budget en personeel) en IT-acitiviteiten tot consultant gezondheid.

Daarnaast heeft Hendrik niet alleen 6 jaar het penning-meesterschap van de Vereniging van Eigenaren van het Noordzeepark (VvE) vervuld en deel uitgemaakt van het bestuur, maar ook veel beheeractiviteiten op zich genomen. Olivia heeft zich in de afgelopen jaren als vrijwilliger voor de VvE regelmatig bezig gehouden met het maken van vertalingen naar het Duits.
In onze ogen een pré waar u als eigenaar, maar indirect ook uw vakantiegasten van kunnen profiteren.

Onze dochter Jessica verzorgt de internetcommunicatie en ondersteunt ons geëngageerd ook op talloze andere terreinen.

Met Petra Nagtegaal hebben we een vlijtige en competente dame in dienst, die niet alleen de controle van de vakantiewoningen verzorgt, maar ook de voorbereiding op de komst van u als gast tot in de puntjes regelt.

Magda Korthals, een ondernemer in hart en nieren, brengt haar ervaring omtrent marketing en presentatie aan boord. Onze vakantiegasten ontmoeten haar als gastvrouw bij de hartelijke ontvangst of bij het vertrek .
 
Ouddorp Connection verbindt…
 
Wensen van vakantiegasten met belangen van eigenaren
Wellness feeling met uw huis
Ouddorp en Noordzeepark met nog meer aantrekkingskracht
Kwaliteit met rendement
Mensen met natuur

Locatie


0 vacatures bij Ouddorp Connection

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Toezichthouder zwembad bij Roompot
Toezichthouder zwembad

Roompot

Domburg
Parttime
Bijbaan horeca bij Roompot
Bijbaan horeca

Roompot

Ouddorp
Bijbaan
Toezichthouder zwembad bij Roompot
Toezichthouder zwembad

Roompot

Oosterhout
Bijbaan