BeCare logo

BeCare

Over ons

BeCare levert deskundig en eerlijk maatwerk.

Bent u ondernemer, ouder of werknemer? Dan weet u: in de dagelijkse praktijk zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom wilt u investeren in een AED- of reanimatietraining, EHBO of Kinder-EHBO (acute zorg) training, BHV- of Kinder-BHV cursus. Bij BeCare bent u aan het juiste adres voor een training op maat, waarbij de focus ligt op de toepassing van kennis die voor ú relevant is. Samen investeren we in veiligheid, voor uzelf en voor de mensen om u heen.
Praktijkkennis geeft onze instructeurs een uniek voordeel: ze weten uit ervaring dat de juiste toepassing van vaardigheden en materialen essentieel is. In wederzijds overleg bepalen we samen welke trainingen, certificaten en aanvullende producten voor uw onderneming nodig zijn. BeCare levert maatwerk en als onafhankelijke partij geven wij altijd een eerlijk advies.

Uw wensen zijn voor ons het belangrijkst.
 

BeCare redt levens.

BeCare is opgericht door ambulance-verpleegkundigen en kan bogen op ruim 20 jaar professionele ervaring. Onze belangrijkste motivatie is onze missie: wij streven naar een situatie waarin op elke locatie binnen 6 minuten een AED beschikbaar is. Dat redt levens, want toepassing van een AED binnen zes minuten na een hartaanval, vergroot de overlevingskans met 80%.

Misschien nog wel belangrijker is dat er 8 mensen per AED getraind zijn. Want zonder een goede training is een AED niets waard. En hetzelfde geldt voor andere veiligheidsartikelen.

Daarom krijgt u bij BeCare geen les uit een boekje, maar een professionele, interactieve training met veel voorbeelden uit de praktijk.


Locatie


0 vacatures bij BeCare

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

schoonmaak bij Romaro
schoonmaak

Romaro

Middelharnis
Bijbaan
Planner Zeeland bij Interaction Werkt
Planner Zeeland

Interaction Werkt

Stellendam
Fulltime
Automation Engineer Goeree -Overflakkee bij Interaction Werkt
Automation Engineer Goeree -Overflakkee

Interaction Werkt

Stellendam
Fulltime