Apotheek Ouddorp logo

Apotheek Ouddorp

Over ons

De apotheek is niet zomaar een apotheek. Loop eens binnen en verbaas u over het assortiment. Een complete parfumerie en drogisterij komen u tegemoet. En niet te vergeten de talloze cadeaus.

Herhaalrecepten 

U kunt nu ook uw recepten herhalen via de website. Dit kan op 2 manieren. Wanneer u incidenteel iets herhaald maakt u gebruik van het herhaalreceptformulier

Wilt u gebruik maken van de uitgebreide herhaalservice klik dan op herhaalrecepten in het menu herhaalrecepten. Wel moet u zich eerst aanmelden. Daarna moet u zich eenmalig identificeren in de apotheek. Uw gegevens worden daarna gekoppeld. Het grote voordeel is dat u kunt herhalen door het juiste middel aan te vinken. Een ander voordeel is dat u overal waar internet is uw medicatiehistorie kunt zien. Handig als u de naam van het geneesmiddel vergeten bent. 

Schoonheidssalon

De schoonheidssalon richt zich op huidverbetering waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Een gezichtsbehandeling gaat niet alleen om huidverbetering. Onze behandelingen werken ook ontstressend en ontspannend.Onze salon bestaat sinds 1993 en onze klanten zijn vrouwen, mannen, jongens en meisjes van 14 tot 90 jaar Uiteraard werken we met topmerken zoals Collistar en Clarins. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de behandeling perfect afstemmen op uw huid en uw persoonlijke wensen.


Locatie


0 vacatures bij Apotheek Ouddorp

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Secretarieel Assistente bij MedService
Secretarieel Assistente

MedService

Middelharnis
Parttime
Medewerker Fun & Entertainment bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Fun & Entertainment

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime
Medewerker Techniek & Onderhoud bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Medewerker Techniek & Onderhoud

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp
Fulltime Parttime