R Promotions logo

R Promotions

Over ons

R Promotions is inmiddels doorgegroeid tot een middelgrote speler binnen de markt.
Het bedrijf is in staat haar diensten binnen een brede basis te faciliteren naar onze opdrachtgevers.
 
Het bedrijf is ooit begonnen met het uitdelen van blikjes en ander sampling materiaal op straat en op evenementen en biedt nu een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan. 
R Promotions biedt onder andere aan: standbouw van A tot Z geregeld, het verzorgen van interieur en decorbouw, merchandise verkoop op de grootste dance-events van Nederland en de rest van Europa, promotie werk met representatieve jonge dames voor events. Zo is R Promotions inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vele verschillende werkzaamheden en specialiteiten.
 
Binnen het bedrijf wordt er altijd gestreefd naar een zo goed mogelijke relatie met de klanten. Dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. En samen met al onze personeelsleden proberen wij kwalitatief goede producten en diensten aan te bieden die volledig aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.
Daarnaast levert R Promotions niet alleen producten af met een hoge kwaliteit, maar streven wij er ook naar om uw producten zo uniek mogelijk te maken, door deze op een creatieve wijze te ontwikkelen.

Locatie


0 vacatures bij R Promotions

Helaas hebben we geen vacatures gevonden voor uw zoekopdracht

Gesuggereerde vacatures

Logistiek Medewerker bij Le Duc Fine Food B.V.
Logistiek Medewerker

Le Duc Fine Food B.V.

Stellendam
Fulltime
Allround Medewerker bij Roompot
Allround Medewerker

Roompot

Dishoek
Bijbaan
Test-medewerker printplaten bij tbp electronics
Test-medewerker printplaten

tbp electronics

Dirksland
Fulltime