WerkOpFlakkee.nl is live!

13/01/2016 0 Nieuwsbrief

We zijn live!

Zo… Na het uitzenden van de 1e nieuwsbrief als 1e kennismaking met WerkOpFlakkee.nl zijn er bergen werk verzet door het WerkOpFlakkee team.

Met name het platform waar werknemer en werkgever zich kunnen profileren is de afgelopen weken behoorlijk aangepakt om het helemaal van deze tijd te maken. Naast nieuwsbrieven, dit blog, nieuwsberichten op onze Facebook pagina en Twitter account kunt u nu ook:

 • het vacature aanbod bekijken op de website, via desktop, tablet en mobiele telefoon
 • solliciteren op vacatures (indien de desbetreffende werkgever dit heeft ingesteld)
 • vacatures direct vinden op Facebook via de App op onze pagina
 • meldingen instellen en ontvangen wanneer voor u interessante vacatures worden geplaatst
 • uw CV opstellen. Op termijn zult u deze ook in een net formaat kunnen gaan downloaden.

Inmiddels kunnen wij u met gepaste trots melden dat het platform live is voor het overgrote deel en wij onze doelen en ambities kunnen gaan waarmaken.WerkOpFlakkee is live!

Het ontstaan van WerkOpFlakkee.nl

Het idee om WerkOpFlakkee.nl te ontwikkelen is ontstaan door de realisering dat er vrij veel mensen van ons eiland, buiten ons eiland aan het werk zijn en op langere termijn toch terugkomen (of terug willen komen) naar Flakkee. Hierdoor gaat op korte termijn kennis en kunde verloren voor ons eiland.

Ons doel

Ons doel is om mensen op Goeree-Overflakkee aan een baan helpen en bedrijven op Goeree-Overflakkee aan personeel te helpen. Dit willen we doen we door:

 • Een technisch gedegen, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk digitaal platform te bieden met een actueel overzicht van alle beschikbare vacatures op Goeree-Overflakkee en omgeving.
 • Informatie, nieuws, tips en andere journalistieke stukken te verstrekken die mensen meer bewust maken van de mogelijkheden op Goeree-Overflakkee voor werknemers, werkgevers en zzp’ers.
 • Samenwerking aan te gaan met bedrijven, zzp’ers, scholen en de gemeente op Goeree-Overflakkee en omgeving.

De ambities

Onze ambitie is om mensen binnen en buiten Goeree-Overflakkee, als werkgever en werknemer zijnde, bewuster te maken dat ons eiland veel te bieden heeft op het gebied van opleiding, werk en ondernemen. Zo stimuleren we een gezond bedrijfsleven op het eiland en hopen we op lange termijn te zorgen voor:

 • Een beter vraag-en aanbod van werk op het eiland
 • Meer werkgelegenheid op Goeree-Overflakkee
 • Een betere reputatie van Goeree-Overflakkee als eiland om te wonen, werken en recreëren.

Vind uw nieuwe baan in de buurt

Uiteraard kunt u via WerkOpFlakkee vacatures zoeken en solliciteren op uw ideale baan, maar we bieden meer!

Mobiel

Naast de desktop website, is het platform ook via tablet en mobiele telefoon te benaderen. Indien u registreert kunt u CV’s aanmaken op het platform. Niet alle mobiele telefoons kunnen (CV) bestanden uploaden. Uw CV in uw account kunt u direct toevoegen aan uw sollicitatie. Zo kunt u solliciteren waar u wilt en wanneer u wilt!

Suggesties en notificaties

Op basis van uw ingevoerde CV kunt u suggesties krijgen op basis van uw kennis en ervaring. Dit scheelt zoekwerk en zorgt ervoor dat u geen vacatures mist. U kunt ook zoekacties opslaan en notificaties ontvangen indien er vacatures geplaatst worden welke voldoen aan uw criteria. Zo informeren wij u proactief, naar uw wensen.

CV formatting

Op termijn kunt u uw CV laten formatten door ons. Indien u uw CV invoert in uw account, kunt u deze netjes geformatteerd terugkrijgen in een van de mogelijke ontwerpen, of blank.

De mogelijkheden voor u als werkgever

Bent u regelmatig op zoek naar de mailconversaties en CV’s van sollicitanten? En heeft u altijd het meest recente CV van de kandidaat voor u? Wellicht hebben wij de oplossing voor u.

Sollicitatie afhandeling

Via uw account kunt u niet alleen uw vacatures plaatsen, maar bijvoorbeeld ook een vragenlijst toevoegen om voor u belangrijke vragen in ieder geval beantwoord te krijgen. Wilt u op basis hiervan een kandidaat wel of juist niet uitnodigen? Met de score functionaliteit kunt u sollicitanten zelfs automatisch een bericht sturen bij goede en/of te lage score!

Alle sollicitatie details zijn in te zien via uw account. U kunt ook direct een bericht naar de sollicitant sturen. Zo houdt u uw communicatie op 1 plaats.

Wilt u geen sollicitaties behandelen via ons platform, maar wel uw vacatures plaatsen? Ook dat kan! U kunt bij uw vacature aangeven dat u de sollicitant na het klikken op de solliciteer knop wilt doorverwijzen naar een pagina op uw website.

Bedrijfsprofiel

Op uw bedrijfsprofiel kunt u informatie kwijt over uw bedrijf: wie u bent, wat u doet en uw contact gegevens. Indien u openstaande vacatures heeft zullen deze hier ook verschijnen. Potentiële sollicitanten kunnen hier in één oogopslag alles te weten komen over uw bedrijf.

Adverteren

Heeft u een belangrijke boodschap te promoten aan werkend Goeree-Overflakkee? WerkOpFlakkee biedt ruimte aan (slechts) een paar advertentieblokken. Deze zijn echter op vele pagina’s te zien, waarmee u goed zichtbaar bent op ons platform.

 

De toekomst

Dit is uiteraard slechts het begin. We blijven geregeld blogposts toevoegen. Daarnaast heeft het WerkOpFlakkee platform genoeg ruimte voor verbetering en uitbreiding. Komende tijd zal er actieve ontwikkeling plaatsvinden om de gebruikerservaring verder te verbeteren en u (zoals bijvoorbeeld met de CV formatter) nog beter van dienst te kunnen zien in uw zoektocht naar werk op Flakkee.

Wilt u niets missen van onze blog artikelen en updates? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en weet het als eerste!