De leukste toerisme banen op Goeree-Overflakkee

15/08/2017 0 Nieuwsbrief

Horeca / toerisme vacatures

Van oudsher is Goeree-Overflakkee een eiland van rust en natuur. Tegenwoordig is ons eiland ook steeds aantrekkelijker vanwege de toenemende recreatie mogelijkheden op en aan zee. Waar er vroeger een heuse de Duitse golf naar Ouddorp trok, is het Nederlandse publiek nu ook om: Flakkee stond al op de kaart, maar nu ook op de vakantiekaart!
Naar verwachting zal de stroom toeristen alleen maar toenemen. ​Deze toenemende stroom toeristen zorgt voor een hoeveelheid nieuwe banen, voornamelijk in de toeristische sector en horeca. Hoog tijd dus om de leukste toerisme banen op Goeree-Overflakkee eens op een rij te zetten.

Horeca / Toerisme vacatures op en rond Flakkee

Op WerkOpFlakkee.nl is een aparte branchepagina voor Horeca / Toerisme vacatures. Op deze pagina kunt u zien dat er momenteel 23 openstaande vacatures zijn. Via het filter rechts in beeld kunt u nog specifieker zoeken als u wilt.
De grootste werkgevers zijn momenteel Roompot en Albron. Laatstgenoemde is in de volksmond beter bekend als Port Zélande, onderdeel van Center Parks. Opvallend is dat bij beide werkgevers er genoeg werk in de keuken is. Indien u dus goed bent in het bereiden of serveren van gerechten maakt u een grote kans.

​De top 3 meest populaire vacatures bij Roompot zijn:

  1. Parkmanager Aquadelta / Bruinisse​
  2. Marketeer
  3. Keukenmedewerker

​Heeft u meer met Center Parks, dan zijn dit de leukste vacatures:

  1. Medewerker bediening
  2. Floormanager
  3. Medewerker keuken

​Zit uw beoogde functie hier niet tussen? Bekijk alle horeca en toerisme vacatures op WerkOpFlakkee of op de bedrijfspagina’s van Roompot en Albron

Bijbanen in de horeca / toerisme

Misschien zit u nog op school en/of zoekt u een bijbaan. Ook daar is horeca en toerisme bij uitstek voor geschikt! Met behulp van de filters op de zoekpagina van WerkOpFlakkee kunt u het dienstverband filter (Bijbaan) gebruiken om alleen de leukste toerisme bijbanen op Goeree-Overflakkee te vinden.
​Een leuk centje voor nu, ervaring voor later en misschien wel een handig opstapje om verder te groeien in het toerisme! Er zijn diverse bijbaantjes beschikbaar bij Roompot, Port Zélande en bij De Bever!

Altijd blije mensen!

​Mensen worden blij van vakantie.​ ​Als keukenhulp of gastheer / gastvrouw kunt u daar een belangrijke rol in spelen. Al die pondjes moeten er natuurlijk ook weer af! Sportieve entertainers opgelet: Roompot Bruinisse zoekt een sport en animatie medewerker.
​Indien u liever achter de schermen werkt, zijn er nog opties! Word supermarkt medewerker bij Roompot Bruinisse of magazijn medewerker bij Port Zélande. Het manusje-van-alles ziet misschien meer in de vacature All-round medewerker bij De Bever in Ouddorp.

De leukste toerisme banen op Goeree-Overflakkee op WerkOpFlakkee

Vrijwel elke dag worden er nieuwe vacatures geplaatst door mooie bedrijven. Hou het aanbod horeca / toerisme in de gaten, filter zelf op uw voorkeuren en stel een e-mail alert in: zo mist u geen enkele kans op een nieuwe (bij)baan!