Gemeente Goeree-Overflakkee en WerkOpFlakkee: werk van banen

31/12/2018 0 Nieuwsbrief

Goeree-Overflakkee Mijn Eiland

Met ingang van 2019 werken de Gemeente Goeree-Overflakkee en WerkOpFlakkee samen om de arbeidsmarkt op Goeree-Overflakkee zowel offline (in de GO-markt) als online (WerkOpFlakkee.nl) te bedienen. Deze logische stap heeft alleen maar voordelen voor alle werkgevers en werkzoekenden van ons eiland.

Eenvoud

Sinds de start in 2015 is onze doelstelling geweest om één plaats te maken voor het vinden van vacatures op en rond Goeree-Overflakkee. Daarbij is eenvoud het sleutelwoord. Een hovenier moet worden aangenomen op zijn vakbekwaamheid, niet op zijn kennis van Word. Daarom is onze doelstelling: iedereen, ongeacht opleidingsniveau en/of kennis van computers moet op een simpele, eenduidige manier kunnen solliciteren.

Wat er gaat veranderen

Eerder hebben we op ons blog al vele posts geschreven over de arbeidsmarkt, how-to’s en tips. De samenwerking met Gemeente Goeree-Overflakkee geeft ons meer mogelijkheden om aankomend jaar inzichten te publiceren over de arbeidsmarkt op Goeree-Overflakkee en u te informeren over de activiteiten van de GO-markt. In 2019 gaan we u dus nog beter informeren over de kansen op Flakkee en de mooie bedrijven die ons eiland rijk is. Grote kans dat u voor uw uitdaging niet de brug over hoeft!

Vergroting van aanbod

Verder werken we gestaag door aan de groei van het aanbod: momenteel hebben we dagelijks 120 tot 150 vacatures beschikbaar op onze website. Als we daar de vacatures bij optellen die beschikbaar zijn in de GO-markt, dan zijn er zeker 200 mogelijkheden op en rond gemeente Goeree-Overflakkee. Als dat nog niet genoeg is, dan hebben de intermediairs die vertegenwoordigd in de GO-markt altijd nog andere uitdagingen beschikbaar! Nog dagelijks zien we echter vacatures die een groter bereik verdienen. Komende maanden zullen we er dan ook hard aan werken om zoveel mogelijk werkgevers te betrekken bij onze banenportal.

Ondernemers, onderwijs, overheid

Samen bereik je meer: de 3 O’s werken samen om de arbeidsvraag en opleidingen op elkaar aan te laten sluiten. Momenteel heeft WerkOpFlakkee al een pagina met stages op Goeree-Overflakkee. Komend jaar gaan we proberen de onderlinge samenwerking nog meer te intensiveren om zo bijvoorbeeld een betere afstemming te krijgen tussen stage periodes en stageplekken bij werkgevers, en het stage aanbod beter inzichtelijk te maken op WerkOpFlakkee.

Bent u werkgever en staan uw vacatures nog niet op WerkOpFlakkee?

Dan nodigen wij u van harte uit! WerkOpFlakkee is er voor iedereen! U kunt gratis uw vacatures plaatsen. Dit kan handmatig, maar in veel gevallen ook geautomatiseerd, waardoor uw aanbod altijd actueel is zolang uw eigen bedrijfswebsite dat ook is. Neem voor meer informatie contact met ons op. Desgewenst kunnen we mogelijk ook technische wijzigingen doen om uw website aan te laten sluiten bij WerkOpFlakkee!